نویسنده :نرگس ابراهیمی




 
(بادمجان سبز)
وسایل مورد نیاز: چاقوی ساده و آب سرد
این بادمجان زینتی، سفت می باشد. شما می توانید بادمجان را به 3 قسمت در نظر بگیرید و 3 گلبرگ روی آن ایجاد کنید. درمیان هر گلبرگ ،1 گلبرگ کوچک تر نیز درست کنید. حالا گلبرگ را از قسمت مرکز بادمجان جدا سازید؛ به طوری که قسمت ریشه ی آن وصل باشد. اکنون گل های بادمجان را به مدت 1 ساعت در آب خیلی سرد قرار د هید. اینک برای تزئین غذا یا سالاد، می توانید از این گل ها استفاده کنید.

 

(بادمجان رنگ زرد و سبز)
وسایل مورد نیاز: چاقوی معمولی و یک ظرف آب سرد
این بادمجان زینتی، نرم است وکوچک، شما می توانید بادمجان را به طور چشمی، به چهار یا پنج قسم در نظر بگیرید و 4تا5 گلبرگ روی آن ایجاد کنید. حالا باردیگر از وسط هر گلبرگ ،یک گلبرگ کوچک تر را برش بزنید. اینک با نوک چاقو، گلبرگ ها را از مرکز جدا کنید؛ به طوری که انتهای گلبرگ به ریشه وصل باشد. حالا گل هائی را که تهیه کرده اید، در آب سرد قرار د هید؛ به طوری که آب روی آن ها را بپوشاند.بعد از 1 تا 2 ساعت، خواهید دید که گل های زیبائی تهیه کرده اید. حالا برای تزئین دور غذا، می توانید از این استفاده کنید.

 

(بادمجان سفید وقرمز)
وسایل مورد نیاز:چاقوی ساده و آب سرد
این بادمجان ها،مانند بادمجان معمولی می باشد ولی با رنگ های گوناگون.

 

بادمجان را از وسط نصف کنید و در هر قسمت ، به دلخواه خود گلبرگ هائی ایجاد کنید تا به تعداد 7تا8 گلبرگ برسید. حالا وسط آن ها را خالی کنید و با گوجه های زینتی تزئین نمائید. از هر عدد بادمجان ، 2عدد گل تهیه می شود. شما می توانید در تزئین دور غذا یا سالاد از این گل ها استفاده کنید که گل های بسیار زیبائی خواهد بود.
منبع:آشپز باشی شماره
48