مواد لازم
 

نیم کیلوگرم میگو
3 عدد زرده تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری زردچوبه
مقداری نمک
یک پیمانه پودر سوخاری
به مقدار لازم روغن

طریقه پخت
 

1- زرده تخم مرغ را با مقداری زردچوبه و نمک مخلوط کرده و بزنید.
2- میگوهای پوست گرفته را داخل زرده تخم مرغ بزنید.
3- سپس آن ها را داخل پودر سوخاری بغلطانید.
4- میگوها را به صورت شناور داخل روغن سرخ کنید.
5- میگوها را روی برنج پخته بگذارید و میل کنید.

نکته های طلایی
 

- میگو دارای ارزش غذایی زیادی است؛ آن چه مهم است انتخاب میگوی مناسب می باشد. میگو باید از اماکن معتبر و بهداشتی خریداری شود.
- قبل از پخت، می توانید میگو را داخل آبلیمو و پیاز بخوابانید.
منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82

 

منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82