مواد لازم
 

یک فنجان بلغور
دو عدد هویج
سه عدد سیب زمینی
یک قاشق غذاخوری زعفران آب گرفته
مقداری نمک
نصف پیمانه بادام زمینی
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طریقه پخت
 

1- بلغور را داخل قابلمه بریزید. 2 لیتر آب روی آن بریزید.
2- بعد از این که بلغور پخت هویج و سیب زمینی را خرد کرده و به آن اضافه کنید.
3- یک قاشق غذاخوری زعفران آب گرفته و نمک به مواد بیفزاید.
4- اجازه دهید مواد پخته، آب آن غلیظ شود.
5-نهایتاً خوراک را داخل ظرف ریخته، بادام زمینی و جعفری خرد شده را روی آن بریزید.

نکته های طلایی
 

- اگر مایلید به جای بلغور از جو استفاده کنید. هم چنین می توانید از جوی پرک استفاه کنید در این صورت مدت پخت کوتاه تر می شود.
- افزودن یک قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده، طعم دلپذیری به خوراک می دهد.
- افزودن بادام زمینی بسته به ذائقه شما دارد.

 

منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82