مواد لازم
 

قارچ از وسط نصف کرده/ 400 گرم
آویشن/ 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده/ 2 حبه
سرکه/ 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون/ 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
برگ شاهی/ 3 پیمانه

روش تهیه
 

فر (تاون) را با دمای 220 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. قارچ، آویشن، سیر، سرکه و روغن زیتون را در ظرف نسوز و چرب کرده ای بریزید و مخلوط کنید. آن گاه، آن را بدون درپوش، به مدت 20 دقیقه در فر برشته کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. اینک، مخلوط قارچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید و با شاهی بیارائید.

 

منبع: آشپزباشی شماره 51