موادلازم برای 10-12:
گند م پوست کنده نیم کیلوگرم
نخود آبگوشتی 200 گرم
آب قلم گوشت یا آب گوشت نیم لیتر
کره 100 گرم
کشمش پلوئی 100 گرم
بادام پوشت کنده 50 گرم

 

روش تهیه
ابتدا گند م و نخود را جداگانه از قبل بخیسانید. آن گاه آن ها را بپزید. حالا قابلمه ی مناسبی را انتخاب کنید، آب قلم، گند م و نخود را درآن بریزید،روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.اینک کره را اضافه کنید و دندونی را در ظرف موردنظر بکشید. سپس روی آن را ،باکشمکش و بادام تزئین کنید.
یادآوری: کشمش را با آب گرم بشوئید وروی دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافی اش گرفته شود.
منبع:آشپز باشی شماره 48