مواد لازم
 

1/5 پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شیر
3 عدد تخم مرغ
یک قاشق مرباخوری وانیل
120 گرم کره نرم
یک فنجان خامه سفت
3 قاشق غذاخوری مربای گیلاس
یک قاشق غذاخوری پودر شکر

طریقه پخت
 

1- آرد، شیر، وانیل، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و با هم زن آرام بزنید.
2- تخم مرغ را به آن افزوده و با هم زن بزنید.
3- مواد را آن قدر بزنید تا یک دست شود (حدود 3 دقیقه).
4- کاغذهای روغنی را داخل قالب ها قرار دهید.
5- مواد را داخل قالب ها بریزید.
6- قالب ها را به مدت 20 دقیقه با حرارت متوسط در طبقه وسط قرار دهید.
7- بعد از آماده شده کیک و خنک شدن، آن ها را از قالب خارج کنید. کمی از وسط کیک ها را خالی کرده، مقداری مربا و بعد خامه و یک برش پرتقال روی آن قرار دهید.
8- نهایتاً پودر شکر روی کیک ها بپاشید.

نکته های طلایی
 

- کیک را در یخچال نگهداری کنید.
- سعی کنید ظرف یک تا دو روز آن را مصرف کنید.
- اگر می خواهید استحکام کیک ها بیشتر باشد، در هر قالب دو کاغذ روغنی مخصوص قرار دهید.
- می توانید کمی کنجد نیز روی کیک ها بپاشید.

 

منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82