مواد لازم
 

یک بسته پاستا
200 گرم ژامبون مرغ
دو قاشق غذاخوری ریحان و تره خرد شده
مقداری فلفل سیاه
یک پیمانه سس هزار جزیره
به مقدار لازم نمک

طریقه پخت
 

1- پاستا را بپزید.
2- ژامبون مرغ را خرد کنید.
3- تره و ریحان را خرد کنید.
4- همه مواد را با هم مخلوط کنید.

نکته های طلایی
 

- در مصرف مواد غذایی آماده مانند انواع ژامبون، کالباس و سوسیس و ... زیاده روی نکنید.
- می توانید به جای ژامبون مرغ از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید مقداری کشمش به این سالاد بیفزایید.
- قبل از مصرف حدود 15 تا 20 دقیقه سالاد را داخل یخچال قرار دهید.

 

منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 82