موادلازم برای 4-6 نفر:
رشته ختائی نیم کیلوگرم
کره ی آب کرده به میزان لازم
شکر 1/5 پیمانه
گردوی چرخکرده 1 پیمانه
پودر هل 2قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل 2-3 قاشق سوپخوری
(مقدار زنجفیل،بستگی به ذائقه ی افراد دارد.)
شربت غلیظ 1/5 پیمانه

 

روش تهیه
ابتدا ظرف مناسبی را چرب کنید، رشته ها رادر کف ظرف قرار د هید وقدری کره ی آب کرده روی آن بمالید. مواد میانی(شکر ،گردوی چرخکرده ،هل و زنجفیل) را با هم مخلوط کنید و روی رشته ها بریزید. مجدداًروی آن رشته قرار د هید و کره بمالید. دوباره از مواد میانی استفاده کنید تا به این ترتیب ،ظرف پر شود.کره ی آب کرده را قاشق قاشق روی مواد بریزید و درفر با د مای 160-170 درجه ی سانتیگراد ، به مدت 30 د قیقه در فر(تاون)بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس از فر خارج کنید. شربت غلیظ گرم را قاشق قاشق روی آن بریزید. قدری صبرکنید تا شربت به خورد رشته برود. اینک به اندازه های دلخواه برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: این دسر مخصوص ماه مبارک رمضان است.

منبع:آشپز باشی شماره 48