مواد لازم برای 2 نفر:
بادمجان 4تا5 عدد
روغن به میزان لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3قاشق سوپخوری
سیر خرد کرده 2 حبه
جعفری خرد کرده 5 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لپه 30 گرم

 

روش تهیه
ابتدا باد مجان ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ کنید. سپس شکافی در آن ها ایجاد کنید، و کنار بگذارید. آن گاه گوشت را همراه با پیاز، 2قاشق رب گوجه فرنگی، سیر،جعفری ،نمک و فلفل تفت د هید. اینک لپه را پس از پختن ،با گوشت مخلوط کنید و شکم باد مجان ها راازآن پرکنید.اکنون آن ها را در قابلمه ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید. حالا باقیمانده ی رب گوجه فرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی باد مجان ها بریزید و باحرارت ملایم بپزید تا آب افزوده کاملاً جذب باد مجان ها شود. اینک غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.
منبع:آشپز باشی شماره 48