موادلازم برای 4-6 نفر:
روغن آبکرده 2 قاشق سوپخوری
گوشت ماهیچه ی سردست 750گرم
پیاز 1 عدد
لپه 2پیمانه(حدود 300 گرم)
سیب زمینی خرد کرده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمک ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تره ی خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آب پز 2 عدد

 

روش تهیه
ابتدا در تابه ی مناسبی روغن، گوشت و پیاز را بریزید و روی اجاق تفت د هید.آن گاه قدری آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. لپه را- که از قبل پخته اید-به گوشت بیفزائید .اینکه سیب زمینی، رب گوجه فرنگی ،نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه نمائید و آن را 10 د قیقه بپزید. در پایان ،تره و تخم مرغ را به شوربا بیفزائید و شعله را خاموش نمائید. حالا غذا، آماده ی پذیرائی می باشد.
منبع:آشپز باشی شماره 48