موادلازم برای 1 نفر:
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک دوم پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل کرده 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
دارچین 2 قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده 100 گرم
زنجفیل و هل 1 قاشق چایخوری
پودر گل سرخ 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ی شربت:
شکر 2 پیمانه
آب 1پیمانه
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری

 

روش تهیه
تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با همزن دستی بزنید.آن گاه شیر، آرد و زعفران را بیفزائید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار د هید. اکنون مایه را درون تابه بریزید و سرخ کنید. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلائی رنگ شود.آن گاه خاگینه را در بشقابی قرار د هید و رویش دارچین ،گردو، زنجفیل ،هل و گل سرخ بپاشید و رول کنید. حالا آن را برش د هید و شیره ی ولرم را روی خاگینه بریزید و در صورت تمایل، روی هر برش، قدری گردو یا پسته بپاشید.
روش تهیه ی شربت:
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار د هید تا شکر حل شود .آن گاه جوهر لیمو را بیفزائید و بعد از چند جوش، از روی حرارت بردارید.
منبع:آشپز باشی شماره 48