موادلازم برای 6 نفر:
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله 250 گرم
روغن مایع 50 میلی لیتر
پیاز سرخکرده 2تا3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
برنج نصف پیمانه (75 گرم)
شکر 1 یا 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 5 قاشق سوپخوری
به (میوه ی دلخواه دیگر) 6 عدد

 

روش تهیه
ابتدا گوشت را ریز خرد کنید.در تابه ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، گوشت و پیاز را درآن تفت د هید، به میزان لازم آب بریزید و آن را بپزید. رب گوجه فرنگی ،نمک وفلفل را بیفزائید و شعله را خاموش کنید. برنج را- که از قبل خیسانده اید- با قدری آب بجوشانید تا کمی نرم شود.بعد آن را در صافی بریزید و با مایه ی گوشتی مخلوط سازید وشکر و آبلیمو را بیفزائید .حالا برش کوچکی از روی میوه بردارید و داخل آنها را خالی کنید. سپس آنها را با مواد فراهم کرده پر کنید، و بریده های جدا کرده را در جای خود قرار د هید .اینک میوه ی پر کرده را در تابه ی مناسبی بچینید، 1پیمانه آب، قدری آبلیمو، دوقاشق شکر و قدری روغن را مخلوط کنید و روی آنها بریزید. اکنون تابه را روی اجاق قرار د هید تا دلمه، با حرارت ملایم بپزید. حالا دلمه را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
منبع:آشپز باشی شماره 48