موادلازم برای 4 نفر:
مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
آب یک چهارم پیمانه
شکر یک قاشق چایخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
ماست پرچرب یک پیمانه
زنجفیل یا هل یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد
مواد لازم میانی:
کره 50 گرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:
زرده ی تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک قاشق سوپخوری

 

روش تهیه
مایه خمیر، آب و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید. بعد روغن مایع ،ماست ،زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یکدستی به دست آید .بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه خمیر شود وبه دست نچسبد. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت د هید.بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید؛ در وسط آن یک قاشق از مایه ی میانی بریزید و آن را با دست شکل د هید. آن گاه روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید. سپس با زرده ی تخم مرغ و زعفران ،روی آن ها راتزئین کنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با د مای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.
منبع:آشپز باشی شماره
48