موادلازم برای 4-6 نفر:
برنج 400 گرم
مرغ خرد کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
کشمش یک دوم پیمانه
پیاز داغ 1 پیمانه
گردلیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
زیره ی سبز یک قاشق سوپخوری
ادویه کاری یک دوم قاشق سوپخوری
نخود فرنگی پخته 1پیمانه

 

روش تهیه
برنج را به مدت 3 ساعت در آب و نمک بخیسانید. مرغ را با پیاز، نمک ،کمی زردچوبه و روغن تفت د هید و با قدری آب بپزید. در تابه ی مناسبی ،قدری روغن بریزید و کشمش و پیاز داغ را درآن تفت د هید.حالا گرد لیمو، فلفل قرمز، زیره و ادویه کاری را به مخلوط پیاز و کشمش بیفزائید و نخود فرنگی را با آن مخلوط نمائید، برنج را آبکش کنید. آن گاه مواد آماده را با برنج آبکش کرده مخلوط سازید و د م کنید. تکه های مرغ را بار دیگر سرخ کنید. پلو را در دیس زیبائی بکشید و رویش را با تکه های مرغ و برنج زعفرانی ،تزئین نمائید.
منبع:آشپز باشی شماره 48