نویسنده: انسیه حافظی




 
مواد لازم برای 6-8 نفر:
برنج 5پیمانه
گوشت سردست 400گرم
پیاز داغ 2قاشق سوپخوری
زردچوبه به یمزان لازم
نمک وفلفل به میدار لازم
زعفران د مکرده 4 قاشق سوپخوری
سیب زمینی حلقه کرده به میزان لازم
روغن مایع 1/5 پیمانه
ادویه ی پلوئی 3 قاشق سوپخوری سرخالی
گل سرخ 2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه
برنج را با آب و نمک از شب قبل بخیسانید. گوشت و پیاز داغ را با زردچوبه تفت د هید. آن گاه با 2 پیمانه آب، آن را بپزید. در پایان، نمک ،فلفل و قدری زعفران به آن بیفزائید .دراین فاصله ،برنج را آبکش کنید . سیب زمینی ها را در قابلمه ی مناسبی -که قدری روغن کف آن ریخته اید- مرتب بچینید و کمی نمک روی سیب زمینی ها بپاشید. آن گاه نیمی از برنج را بریزید و لابه لای برنج، ادویه پلوئی و گل سرخ بپاشید و چند بار این کار را تکرار کنید تا لایه ی آخر برنج قرار گیرد سپس بقیه ی روغن را با کمی از آب گوشت روی برنج بریزید و آن را د م کنید.در هنگام کشید ن برنج دردیس، گوشت را لابه لای برنج قرار د هید و سطح پلو را با سیب زمینی و گل سرخ تزئین نمائید.
منبع:آشپز باشی شماره 48