مواد لازم:
آرد: 200 گرم
تخم مرغ: 4-5 عدد
روغن: دو قاشق سوپ خوری
آب: یک و نیم فنجان
شکر: یک قاشق سوپ خوری
وانیل: نصف قاشق چای خوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
پودر قند: دو سوم فنجان
خامه: 250 گرم
طرز تهیه :
آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یک دفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود. خمیر را در ظرف بزرگ تری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسواره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و آن را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 25-30 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نان ها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.
منبع:کوچه ما شماره 7