مواد لازم:
شیر 750 میلی لیتر
شکر 375 گرم
گلوکز 250 گرم
شیرخشک 120 گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
کره 50 گرم
پودر کاکائو 25 گرم

 

روش تهیه
شیرو شکر را مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.دراین هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید و تا زمانی که مواد خوب غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید(مقداری از مواد را داخل آب بریزید؛ اگر به صورت گلوله درآمد ،آماده است).سپس شیرخشک ، بیکینگ پودر، وانیلین و کره رامخلوط کنید و به مواد بیفزائید.حالا مواد را از روی حرارت بردارید و نصف کنید؛ نصف آن را با پودر کاکائو مخلوط سازید.
اکنون مواد را جداجدا بعد از آن که اندکی خنک شد، مخلوط نمائید و ورز د هید تا کاملاً سفت شود. سپس آن را به صورت لوله در آورید. اینک سیاه و سفید را با هم جفت وجور کنید و به شکل تسبیح ببرید و برای پذیرائی آماده سازید.
منبع:آشپز باشی شماره 48