نویسنده: اعظم گلزارمنش




 
موادلازم برای 4 نفر:
برگ کاهو 12 عدد
برگ شاهی 60 گرم
گوجه فرنگی خرد کرده 3 عدد
دانه ی انار 1پیمانه
گردوی خرد کرده و بوداده 100 گرم
فلفل سبز قلمی خرد کرده 8 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
آواکادوی خرد کرده 1 عدد
مواد لازم برای تهیه ی سس:
پودر گردوی برشته 60 گرم
آبلیموی تازه یک سوم پیمانه
پنیر سفید 90 گرم
شکر 1قاشق سوپخوری

 

روش تهیه
ابتدا بشقاب مناسبی انتخاب کنید.برگ های کاهو را اطراف آن بچینید. در کاسه ی مناسبی، برگ شاهی،گوجه فرنگی، انار، گردو و آواکادو را بریزید. فلفل را نیز در روغن قدری تفت د هید. پس از خنک شد ن ، با مواد یاد شده مخلوط کنید و در مرکز کاهو بریزید.اکنون سس را بیفزائید و نوش جان کنید.
روش تهیه ی سس:
همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
منبع:آشپز باشی شماره
48