نویسنده : محمد ولی مفیدی




 

مواد لازم برای 4 نفر:
 

فلفل دلمه ای سبز / یک عدد
فلفل دلمه ای زرد / یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز /یک عدد
روغن زیتون / یک پیمانه
بروکلی / 2 پیمانه ، خرد شده
گردو / 3 عدد
چاشنی سالاد / 10 گرم
سرکه یا آبغوره / به میزان لازم
زیتون بدون هسته یک پیمانه

طرز تهیه :
 

فلفل دلمه ای ها را به اندازه ی 3 بند انگشت خرد کرده و با دو قاشق سوپخوری از روغن زیتون تا حدی تفت دهید که هنوز زردی خود را داشته باشند. بروکلی را شسته ، پاک کرده و قسمت برگ و ساقه ی نرمش را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید(در حدی که تردی خود را داشته باشد).
گردوها را شکسته و مغز آن را خرد کنید. با مخلوط کردن چاشنی سالاد با سرکه یا آب غوره و باقیمانده ی روغن زیتون سس رقیقی درست کنید(همچنین می توانید با مخلوط کردن 2 قاشق سوپخوری سس مایونز وکمی سرکه و روغن زیتون سس رقیقی درست کنید). فلفل های خرد شده ، بروکلی ، مغز گردوی چرخ شده ، سس و زیتون بدون هسته را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف سالاد خوری مناسب بریزید و با چند شاخه جعفری و مواد مورد نظر دورچین کرده و به صورت خنک سرو کنید.

نکته :
 

ـ این دستور 40 گرم کربوهیدرات ، 10 گرم پروتئین ، 230 گرم چربی و 1120 کیلوکالری انرژی دارد.

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75