این پنیرهای سوخاری، با رویه ی ترد و پر ادویه و پنیر آب شده ی داخل شان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

مواد لازم
 

پنیر کاممبر: پانصد گرم
آرد سفید: دو قاشق سوپخوری
پودر خردل: دو قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
شیر: دو قاشق سوپخوری
خرده نان: نصف فنجان
پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن: کمی برای سرخ کردن
سبزیجات معطر تازه: به میزان دلخواه

روش تهیه
 

پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید. بر روی یک ورقه ی کاغذ روغنی، یک کاسه ی کوچک آرد و خردل را با هم الک کنید. در یک کاسه ی دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید. هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نان ها بغلتانید و یک بار دیگر آن را در تخم مرغ و خرده نان بزنید. روغن را در ظرف گود کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت سی تا شصت ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه یی، طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله ی کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین و باسس تند سرو کنید.
منبع:هفت روز زندگی شماره 92