موادلازم برای 12 عدد:
آرد 120گرم
کره 50 گرم
پنیر گودای رنده کرده 50 گرم
سینه ی مرغ پخته یک چهارم عدد
کنسرو ذرت 75گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 120 میلی لیتر
پاپریکا 1پینچ
خیار و هویج برای تزئین به میزان لازم

 

روش تهیه
آرد را در کاسه ای الک کنید و کره را به آن بیفزائید. آن گاه با نوک انگشتان، کره و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید. سپس 4 قاشق چایخوری آب سرد به آن بیفزائید و مواد را خمیر کنید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و 12 دایره به قطر 5 سانتیمتر از آن ببرید.بعد خمیرها را درون قالب کوچک مافین بگذارید. اکنون پنیر، مرغ و ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید و این مواد را بین قالب ها، روی خمیر بریزید. اینک در ظرف دیگری تخم مرغ،شیر ،قدری نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید و مایه ی به دست آمده را روی مخلوط پنیر و مرغ بریزید. بعد رویشان پاپریکا بپاشید و به مدت تقریبی 15 د قیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. سپس هریک از تارتلت ها را در بشقابی قرار د هید و اطراف آن ها را با خیار وهویج تزئین کنید. حالا ،تارتلت برای پذیرائی آماده است.
منبع:آشپز باشی شماره
48