نویسنده : راضیه امیر ذهنی




 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
 

لپه 2 قاشق سوپخوری
بلغور 2 قاشق سوپخوری
برنج 2 قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد ، متوسط
کره 50 گرم (یک چهارم پیمانه)
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی نیم کیلوگرم ، رنده شده
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
استاک مرغ یک لیتر
سبزی آش نیم کیلوگرم ، خرد شده
مرزه 200 گرم ، خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
 

لپه و بلغور خیس کرده را با برنج مخلوط کرده و با کمی آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بپزد . پیاز را خرد کرده و با کره و روغن مایع تفت دهید ، گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید . بعد مخلوط لپه ، بلغور ، برنج پخته شده و استاک مرغ یا گوشت را به همراه سبزی آش و مرزه به آن اضافه کرده ، روی حرارت قرار دهید ، در حدی که همه ی مواد با هم جوشیده و جا بیفتند. در آخر نمک و فلفل آش را اندازه کنید.

نکته :
 

ـ این دستور 145 گرم کربوهیدرات، 75 گرم پروتئین ، 85 گرم چربی و 1645 کیلوکالری انرژی دارد.

 

منبع: هنر آشپزی شماره