نویسنده:رویا جاوری




 

مواد لازم برای 4 نفر:
 

کره 50 گرم
آرد برنج نصف پیمانه
آب گوشت 3 پیمانه
شیر یک پیمانه
نمک ، فلفل به مقدار لازم
زرده ی تخم مرغ 2 تا 3 عدد
خامه 50 گرم
آب لیموترش به میزان لازم

طرز تهیه :
 

کره را در ظرف مسطحی بریزید و آن را به مدت یک دقیقه با قدرت 100% (حداکثر) در دستگاه بریزید تا کره آب شود، سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده و مجدداً دستگاه را به مدت 2 تا 4 دقیقه با قدرت 100% هم بزنید تا مایه یک دست شود. سپس آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قدرت 50% (متوسط) در دستگاه بگذارید تا مایه غلیظ شود و در این فاصله یک بار آن را هم بزنید . بعد شیر را اضافه کرده و مجدداً 2 تا 3 دقیقه ی دیگر با قدرت 50% (متوسط) زمان دهید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید .زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. پتاژ داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و بعد خامه و آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
نکته :
1 ـ این دستور 105 گرم کربوهیدرات ، 30 گرم پروتئین 65 گرم چربی و 1125 کیلوکالری انرژی دارد.
2 ـ پتاژها معمولا قبل از غذا سرو می شوند. پتاژ یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است.
3 ـ در صورت پیروی رژیم کم کالری می توانید خامه را حذف کنید.
4 ـ این پتاژ برای بچه های کم سن و بیمارانی که نمی توانند از غذای جامد استفاده کنند مناسب می باشد.
5 ـ می توانید روی آن را هم با جعفری خرد شده تزیین کنید.
6 ـ در صورت عدم دسترسی به آب گوشت ، می توانید یک عدد عصاره گوشت را با 3 پیمانه آب جوش مخلوط کرده و بعد استفاده کنید.

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75