نویسنده : ساقی باقری




 

مواد لازم برای 2 نفر :
 

روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
پیاز 100 گرم ، ریز شده
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز 50 گرم ، ریز خرد شده
سس تند یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کنسرو قارچ یک قوطی
گوجه فرنگی سفت 200 گرم
ریحان خرد شده یک قاشق سوپخوری
خیار با پوست 150 گرم ، ریز خرد شده

طرز تهیه :
 

روغن زیتون را در تابه ریخته ، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. سس گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای و سس تند را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید . رب گوجه فرنگی را به ترتیب شکر ، آبلیموترش ، نمک‌، فلفل و قارچ ها را اضافه کنید. اگر قارچ ها بزرگ بود می توانید به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که قارچ ها را اضافه کردید ، حرارت را خاموش کنید و بلافاصله گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با حرارت تابه نرم شوند. سپس ریحان خرد شده را اضافه کرده و بعد از این که مواد کاملا خنک شد ، خیار ریز شده با پوست را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سالاد را در ظرف دلخواه یا داخل برگ های کاهو یا کلم ریخته و تزیین نمایید. این سالاد برای کنار غذا مناسب می باشد.

نکته :
 

ـ این دستور 45 گرم کربوهیدرات ، 15 گرم پروتئینی ، 15 گرم چربی و 375 کیلوکالری انرژی دارد.

 

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75