موادلازم برای 4 نفر:
سیب زمینی حدود 225 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 2 عدد
تخم گشنیز کوبیده 1 قاشق چایخوری
زیره ی کوبیده 1 قاشق چایخوری
گرام ماسالا (ادویه هندی) 1 قاشق چایخوری
نخودسبز پخته 115 گرم (1پیمانه)
نعنای خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
موادلازم برای تهیه ی خمیر:
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
ماست 150 میلی لیتر(دو سوم پیمانه)
کره ی آبکرده 115 گرم (8 قاشق سوپخوری)
آرد 275 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد

 

روش تهیه
سیب زمینی را در آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 د قیقه بپزید تا نرم شود. آن گاه صبرکنید تا خنک شود بعد پوستش را بگیرد و به شکل مکعب های 1 سانتی متری برش د هید.سپس روغن را در تابه بریزید وروی اجاق داغ کنید .حالا پیاز را بیفزائید وتفت د هید تا نرم شود .اینک سیب زمینی را اضافه کنید و سرخ نمائید.اکنون ادویه را بیفزائیدو چند ثانیه تفت د هید. بعد تابه را از روی شعله بردارید، نخود، نعنا، نمک و فلفل را به آن بیفزائید و صبر کنید تا مخلوط به دست آمده خنک شود. حالا هر بار گلوله ای از خمیر بردارید و روی هریک از آن ها 2 قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید. آن گاه خمیر را تا کنید تا به شکل نیم دایره درآید.دولبه ی خمیر را خوب به هم بچسبانید و روی کاغذ روغنی بچینید. اکنون رویشان تخم مرغ بمالید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20د قیقه بپزید تا برشته و طلائی رنگ شوند. سپس کلوچه ها را در دیس مناسبی بچینید.
منبع:آشپز باشی شماره
48