نویسنده : فریده وهاب زاده




 

مواد لازم:
 

پیاز نگینی یک عدد
روغن به میزان لازم
مرغ خرد شده 200 گرم
سیر یک حبه
قارچ دگمه ای 200 گرم
سرکه یک قاشق سوپخوری
قرص عصاره ی مرغ یک عدد
قرص عصاره سبزیجات یک عدد
سس فلفل تند به میزان لازم
آب انار یک دوم پیمانه
پوره ی گوجه فرنگی یک دوم پیمانه
آرد سیب زمینی یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
 

پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس مرغ خرد شده و سیر را اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت دهید تا مرغ آب نیاندازد. بعد قارچ ، سرکه ، عصاره ی مرغ ، عصاره ی سبزیجات و سس فلفل را اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن و در آخر آب انار ، پوره ی گوجه فرنگی و آرد سیب زمینی را اضافه کرده و صبر کنید تا غذا بجوشد و لعاب دار شود ، سپس سرو کنید.
نکته :
ـ این دستور 60 گرم کربوهیدرات ، 45 گرم پروتئین ، 35 گرم چربی و 735 کیلوکالری انرژی دارد.

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75