نویسنده : ماریا مقدم




 

مواد لازم برای 2 نفر :
 

قارچ 400 گرم
پیاز یک عدد
ژامبون دودی 50 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل تازه به مقدار لازم ، آسیاب شده
خامه ی زده شده 50 میلی لیتر
جعفری 2 قاشق سوپخوری ، خرد شده
برای املت :
تخم مرغ 6 عدد
نمک مقداری
پودر پاپریکا مقداری
روغن 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
 

پایه قارچ ها را ببرید و قارچ ها را با دستمال آشپزخانه تمیز کرده و خرد کنید. پیاز و ژامبون را نیز خرد کنید. روغن را در تابه ای داغ کرده و ژامبون را کمی تفت دهید . پیاز و قارچ را نیز اضافه کرده ، نمک و فلفل بزنید . مواد را 8 دقیقه تفت دهید . خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید و بعد جعفری را اضافه کنید.
برای تهیه املت ، تخم مرغ ها را با نمک و پودر پاپریکا بزنید . نصف روغن را در تابه ای گرم کرده و نصف مایه تخم مرغ را در آن بریزید. و با حرارت کم و با در بسته بگذارید 4 تا 5 دقیقه سرخ شده و خودش را بگیرد.
املت را روی بشقاب گردی بگذارید و نصف مخلوط قارچ را روی آن بریزید و املت را تا کنید . املت بعدی را به همین ترتیب آماده کنید.

 

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75