مواد لازم:
 

پنیر موتزارلا 180 گرم ، رنده شده
خمیر پیتزا یک عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز کوچک یک عدد، خلالی
اسفناج 175 گرم ، خرد شده
سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :
 

فر را روی 220 درجه ی سانتی گراد داغ کنید. خمیر را در ظرف پیتزای 25 تا 30 سانتی متری پهن کنید.
2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید . تفت دادن را روی حرارت ملایم ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
روی پیتزا را با قلم مو کمی روغن مالیده و سس را روی آن پخش کنید. اندکی پنیر موتزارلای رنده شده ی دالیا را روی خمیر ریخته و اسفناج را روی آن پخش کنید. ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر قرار داده ، سپس آن را خارج کرده ، مرکز پیتزا را کمی گود کنید. تخم مرغ را روی قسمت گودش شکسته و پنیر موتزارلای رنده شده را روی پیتزا بریزید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه ی دیگر در فر قرار دهید تا دور خمیر طلایی شود.

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75