نویسنده : زینب دهقان




 

مواد لازم برای 6 نفر :
 

پیاز متوسط یک تا 2 عدد ، نگینی خرد شده و سرخ شده
روغن زیتون یک قاشق چایخوری
محلول زعفران ، زردچوبه ، فلفل و نمک به دلخواه
شوید نیم کیلو ، خرد شده
گوجه فرنگی نیم کیلو ، رنده شده
برنج 3 پیمانه
کره 50 گرم

طرز تهیه :
 

پیاز را با مقداری روغن زیتون سرخ کرده و قبل از طلایی شدن ، زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید. شوید خرد شده را اضافه کرده و سرخ کنید . در انتها گوجه فرنگی رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. پس از خشک شدن آب گوجه فرنگی تفت داده و این مواد را موقع دم لابه لای برنج قرار دهید و محلول زعفران و کره ی خرد شده را ریخته و در قابلمه را بگذارید. بعد از دم کشیدن ، پلو را مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر بکشید.
نکته :
ـ منظور از سویا شوید می باشد.

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75