نویسنده : مالنا




 

مواد لازم:
 

بلال نپخته 8 عدد
کره یا مارگارین یک پیمانه
گشنیز نصف پیمانه ، خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز بزرگ 2 عدد ، خرد شده
سیر خرد شده یک قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای قرمز یک قاشق سوپخوری
برگ بلال به مقدار لازم
مرغ نیم کیلوگرم
زیتون سیاه 10 عدد
تخم مرغ 2 عدد، پخته شده

طرز تهیه :
 

بلال را دانه دانه کنید. مارگارین یا کره را ذوب کرده و نصف مارگارین آب شده را با بلال ها مخلوط کنید. گشنیز خرد شده، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. پیاز را جداگانه سرخ کرده و بعد از کمی تفت دادن سیر را نیز با پیاز سرخ کنید و فلفل تند را به آن اضافه کنید. مرغ را جداگانه با آب و نمک بپزید و بعد از آن که پخته شد پر پر کنید. مرغ پر پر شده را با پیاز و سیر سرخ کرده مخلوط کنید . برگ بلال را باز کره و یک قاشق از مایع بلال در آن بگذارید و مقداری مرغ وسط آن قرار دهید . مواد را بعد از قرار دادن یک زیتون و یک چهارم تخم مرغ پخته بسته بندی کنید و در قابلمه ای بگذارید . مواد را به مدت یک ساعت و نیم با آب نمک بپزید.

نکته :
 

ـ این دستور 250 گرم کربوهیدرات ، 175 گرم پروتئین ، 240 گرم چربی و 3860 کیلوکالری انرژی دارد.