مواد لازم:
 

پنیر موتزارلا / 150 گرم، رنده شده
گوشت گوساله / 700 گرم، چرخ کرده
پودر نان خشک یا آرد سوخاری/ یک دوم پیمانه
تخم مرغ / یک عدد، زده شده
پیاز کوچک / یک عدد، رنده شده، آب گرفته
آویشن / یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل / به میزان لازم
سس کچاب / یک پیمانه
قارچ / 150 گرم، ورقه ورقه

طرز تهیه
 

در یک کاسه ی بزرگ، گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، تخم مرغ، پیاز و آویشن را کاملاً مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یک دوم پیمانه از سس را نیز اضافه کرده و خوب با مایه مخلوط کنید. دو ورق کاغذ روغنی را به طول 30 سانتی متر بریده و گوشت را لای آن ها قرار دهید. گوشت را با وردنه یا دست به آرامی فشار دهید تا گوشت کاملاً پهن و یک دست شود. کاغذ روغنی بالایی را برداشته و به ترتیب پنیر، قارچ و سس کچاب باقیمانده را روی گوشت پهن کنید.
با کمک کاغذ روغنی زیرین و با احتیاط گوشت را لوله کنید. یک قالب لوف یا ظرف نسوز با ابعاد 25×15×7 سانتی متر را چرب کرده و میتلف را درون آن قرار دهید. میتلف را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید، سپس آن را از فرخارج کرده و اگر هنوز آماده نبود 10 تا 15 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.
نکته:
- پس از 30 دقیقه اول یک خلال دندان درون میتلف فرو کنید. اگر گوشت به آن نچسبد یعنی مغز آن پخته است.

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78