نویسنده : راضیه امیر ذهنی




 

مواد لازم برای 6 نفر :
 

پیاز یک عدد ، نگینی خرد شده
روغن مایع یک دوم پیمانه
فیله ی مرغ 4 عدد ، نگینی خرد شده
ماست یک پیمانه
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
پودر ادویه کاری 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
 

پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا نرم و براق شود ، سپس فیله های مرغ را خرد کرده و کاملا تفت دهید . سپس حرارت را خاموش کرده ، ماست ، جعفری ، نصف بیکینگ پودر ، پودر کاری ، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید سرد شود. درون کاسه ای آرد ،تخم مرغ ، روغن مایع بقیه ی بیکینگ پودر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید . بقیه ی مواد را اضافه کرده و مخلوط نمایید مایه را در قالب کیک بریزید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 45 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که پخته و طلایی شود ، قرار دهید . پس از پخته شدن کیک ، آن را از فر خارج کرده و برای 10 دقیقه در قالب نگهدارید سپس کیک را از قالب خارج نموده و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
نکته :
ـ این دستور 190 گرم کربوهیدرات ، 90 گرم پروتئین ، 125 گرم چربی و 2245 کیلوکالری انرژی دارد.

 

 

منبع: هنر آشپزی شماره 75