مواد لازم:
 

لوبیا چشم بلبلی / یک پیمانه(در صورت تمایل)
میگو / 500 گرم
نمک و فلفل / به میزان لازم
پیاز / یک عدد
روغن مایع / به مقدار لازم
سیر / یک بوته
زردچوبه / به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی / یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی / 4 عدد
ادویه تند / یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند/ یک عدد
برنج / 4 پیمانه
رازیانه یا زیره / مقداری
روغن حیوانی / به مقدار لازم
سیب زمینی / 2 عدد

طرز تهیه:
 

لوبیا چشم بلبلی را پخته و آب آن را صاف کنید. میگو را تمیز کرده و بشویید و کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب آن برود. پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن مایع سرخ کنید تا سبک شود. سیر را بکوبید یا ریز خرد کرده و با پیاز کمی سرخ کنید و به آن زردچوبه بزنید. میگوها را اضافه کرده و رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست گرفته و رنده شده را نیز اضافه کنید. ادویه ها را همراه با فلفل قرمز تند خرد شده، نمک و فلفل به مواد بیافزایید و بگذارید تا آب آن تمام شود. برنج را بجوشانید و از مایه آماده شده میگو، لوبیا چشم بلبلی و رازیانه یا زیره لابه لای برنج ریخته و دم کنید و با روغن حیوانی و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

نکته:
 

1- این دستور 775 گرم کربوهیدرات، 230 گرم پروتئین، 115 گرم چربی و 5055 کیلوکالری انرژی دارد.
2- رب گوجه فرنگی را می توانید حذف کنید و به جای آن 200 گرم گشنیز خرد شده به مایه اضافه کنید.
3- لوبیا چشم بلبلی را نیز می توانید حذف کنید.
4- از فلفل های رنگی نیز می توانید استفاده کنید.

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78