مواد لازم برای 20 تا 24 عدد:
 

آرد /2 پیمانه (260 گرم )
پودر کاکائو / یک دوم پیمانه (50 گرم)
نمک / یک هشتم قاشق چایخوری
کره نرم / یک پیمانه (225 گرم)
پودر شکر / یک پیمانه (200 گرم)
اسانس وانیل / یک دوم قاشق چایخوری

مواد میانی:
 

شکلات تلخ خرد شده / 170 گرم
خامه غلیظ / یک دوم پیمانه (120 گرم)
اسانس نعناع / یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
 

در یک کاسه آرد، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره و پودر شکر را با همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا کرم مانند شود، سپس وانیل را اضافه کنید. بعد مخلوط آرد را بیافزایید تا مواد به شکل خمیر درآید. خمیر را 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به اندازه 35 در 25 سانتی متر باز کنید و به مربع های 5 سانتی متری برش بزنید. می توانید برای این کار از کاتر مربع نیز استفاده کنید. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را به فاصله 5 سانتی متری از هم در سینی بچینید و با حرارت 160 درجه سانتی گراد مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. بعد شیرینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. بین هر دو کلوچه یک قاشق از مواد میانی قرار داده و روی هم قرار دهید.

مواد میانی
 

شکلات خرد شده و خامه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید، سپس اسانس نعناع را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
نکته:
- این دستور 410 گرم کربوهیدرات، 60 گرم پروتئین، 360 گرم چربی و 5120 کیلوکالری انرژی دارد.
منبع: مجله هنر آشپزی - شماره 78

 

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78