مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
 

شیر پر چرب
یک و یک دوم پیمانه
خامه سفت
یک دوم پیمانه
سیر
یک حبه، له شده
نمک
یک قاشق چایخوری
فلفل سفید
یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز
یک دوم قاشق چایخوری
جوز هندی
یک چهارم قاشق چایخوری
سیب زمینی
یک و نیم کیلوگرم، ورقه ورقه نازک
پنیر گودا
یک دوم پیمانه
پنیر موتزارلا
یک پیمانه
پنیر پارمزان
یک دوم پیمانه
آرد
یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه
 

فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف نسوز مناسب را چرب کرده و کنار بگذارید. شیر، خامه، سیر و ادویه جات را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی شعله متوسط به جوش آورید. سیب زمینی را اضافه کرده و با سیر درسته و شعله کم 8 دقیقه آن را بجوشانید، سپس سیر را از قابلمه خارج کنید. در یک کاسه پنیر ها را با آرد مخلوط کنید.
نیمی از سیب زمینی ها را در ظرف نسوز چیده و نیمی از مخلوط پنیر را روی آن بپاشید، یک تکه فویل را بریده و آن را چرب کنید، سپس روی ظرف را با آن پوشانده و 30 دقیقه در فر قرار دهید. ظرف را از فر خارج کرده و فویل را بردارید، مجدداً آن را 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. ظرف را از کنار فر خارج کرده و قبل از سرو 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
- شیر، خامه، سیر و ادویه جات را مخلوط کرده و سیب زمینی را اضافه کنید. در قابلمه را بسته و 8 دقیقه بجوشانید.
- سیب زمینی ها را به ضخامت 5 میلی متر ورقه ورقه کنید.
- نیمی از سیب زمینی ها را در ظرف چیده و با نیمی از پنیر بپوشانید.
- باقی سیب زمینی را چیده و مایه شیر و خامه را روی آن ریخته و با پنیر آن را بپوشانید.

 

 

منبع: مجله هنر آشپزی - ش 78